Horgász Egyesület

Hírek

 

Tájékoztató horgászversenyről

 


Balatonmáriafürdő - Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesület 2017. április 29-én a Nyugati-övcsatorna Balatonkeresztúri szakaszán tartotta tavaszi horgászversenyét. A versenyen 27 fő vett részt

és összesen 31.3 kg halat fogott.

Felnőtt kategóriában  helyezettek:

I.                   Tőke Ferenc 5.85 kg  II. Skerlecz Dezső 5.6 kg  III. Horváth Attila 5 kg

Gyermek kategóriában helyezettek:

I.                   Gorzó István 1.35 kg, II. Barabás Attila 0.22 kg

A díjazottak serleget, oklevelet és horgász cikkre  beváltható  vásárlási utalványt kaptak.

 

                                                                                             Bende Ottó

                                                                                        horgászegyesület elnöke

 

 

 

Tájékoztató horgász közgyűlésről

 

Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesület 2017. február 25-én tartotta a 2016 évet értékelő közgyűlését Balatonkeresztúron a Bél Mátyás Látogató Központban. Az évértékelőn 56 fő egyesületi tag vett részt.Az elnökség beszámolt tevékenységéről és az egyesület rendezvényeiről.Az egyesületnek 2016 évben 960 fő tagja volt. Az egyesület tagja lett a Balatoni Horgászegyesültek Szövetségének és a Magyar Országos Horgász Szövetségnek. Az elnöki beszámoló után Horváth István gazdasági felelős ismertette a 2016 évi pénzügyi mérleget, majd Fliszár László felügyelő biztos tájékoztatást adott ellenőrzéseinek eredményéről. Gaál László az egyesület titkára ismertette a 2017 évi költségvetését. A közgyűlés Ptk. változásnak megfelelően módosította alapszabályát. Az egyesület új székhelye Balatonkeresztúr Rákóczi u. 4 re változott, valamint telephelyként került az alapszabályba Balatonkeresztúr Ady u 56 szám alatti horgászbolt, ahol a gazdasági felelős végzi a jegyforgalmazást.Az egyesület 2017. évi rendezvényeinkről információkat lehet beszerezni Balatonkeresztúr, illetve Balatonmáriafürdő honlapján (www.balatonkeresztur.hu, www.balatonmariafurdo.hu), valamint a két község havonta megjelenő újságjaiban, az egyesület facebook oldalán. Az egyesület E-mail címe Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..A vezetőség nevében megköszönöm mindazoknak, akik adójuk 1%-ával támogatták egyesületünket. A továbbiakban is számítunk támogatásukra! Adószámunk: 18760431-1-14                                                                                  BendeOttó
                                                                                    horgászegyesület elnöke

 

 

 

ÉRTESÍTŐ

 

HORGÁSZVERSENYRŐL

 http://jobbik18.hu/wp-content/uploads/horgasz_1-300x209.gif

A Balatonmáriafürdő - Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesülete

 értesíti tagjait, hogy

 

2017. április 29-én /szombat/

egyesületi horgászversenyt rendez.

 

Verseny helye:             Nyugati-övcsatorna, Balatonkeresztúri szakasza az

                                      olajcsőtől délre a nyugati oldalon


 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

bővebben...

 

 

 

Magyar-Osztrák Horgászverseny


 

horgaszverseny lead

 

Ismét eltelt egy év ismét Magyar- Osztrák horgászverseny. A tavalyi eredményünk alapján reméltük hogy idén is sikerül győznünk de ez sajnos csak remény maradt. A verseny remek kora nyári időben került megrendezésre. Az Osztrákok előző napi házi versenyén nagyon jó eredmények születtek és ez reményt adott a jó fogásokra.

Bővebben: Magyar-Osztrák Horgászverseny
 

Tájékoztató horgászversenyről


 

DSCN0864


Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesület 2015. május 10-én 08 és 12 óra között a Nyugati-övcsatona, Balatonkeresztúri szakaszán tartotta tavaszi horgászversenyét. A versenyen 36 fő vett részt és összesen 87.80 kg halat fogott.
Bővebben: Tájékoztató horgászversenyről

 

Tájékoztató horgász közgyűlésről


 

DSCN0739

 

Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesület 2015. február 22-én tartotta a 2014 évet értékelő közgyűlését. Az évértékelőn 80 fő egyesületi tag vett részt.

 

Bővebben: Tájékoztató horgász közgyűlésről

 

Tisztelt Horgásztársunk !


 

Az egyesület vezetősége a 2014 évet értékelő közgyűlést, 2015. február 22-én

09 óra 30 percre összehívja, melyre Önt tisztelettel meghívja.

A közgyűlés helye: Balatonkeresztúr Bene Ferenc sportcsarnok.
 

Bővebben: Tisztelt Horgásztársunk !
 

Horgászverseny


 

DSCN0621

 

Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesület 2014. szeptember 20-án a Fonyód-ligeti horgászparkban rendezte őszi horgászversenyét. A korábbi napok esős időjárását követően gyönyörű napsütéses, szélmentes idő fogadta a versenyzőket, és ki is tartott a rendezvény végéig. A halak étvágya is jó volt, mivel a 23 fő rekord mennyiségű 247.16 kg halat fogott.

Bővebben: Horgászverseny
 

Magyar – Osztrák horgászverseny


 

DSCN0518

 Egyesületünk tagjai 2014. június 21-én a Fonyód-ligeti horgásztónál ismét összemérte tudását osztrák barátainkkal. A 18 magyar és 18 osztrák versenyző 09 óra és 12 óra, majd az ebédszünet után 13 óra és 16 óra között, a versenyszabályok szerint egy bottal azon egy horoggal összesen 482,36 kg halat fogott.

Bővebben: Magyar – Osztrák horgászverseny

©2020 Balatonmáriafürdő. Minden jog fenntartva

Search