Vendéglátóhelyek

Vendéglátóhelyek

Halász Csárda

Halászcsárdánk a vitorlás kikötőtől 100 m-re található, kerthelyiséggel, játszótérrel, parkolóval, kellemes környezetben kitűnő hal-és egyéb házias ételekkel várja Önöket. Rendezvényeket is vállalunk, üdülési csekket elfogadunk. Kutyabarátokat is szívesen látunk. Cím: B.máriafürdő, Rákóczi u. 105. Tel: 30/281-4474. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


VIKTOR BOR- és VENDÉGHÁZ

A Viktor Bor- és Vendégházban vendégeink bőséges étlapból választhatnak, kóstolhatják vinotékánkban saját termelésű és palackozású borainkat; @ Cafe, bringabérlet, kétágyas szobák és apartmanok várják a nyaralókat. 200 szabadtéri, de fedett hellyel, 120 fős nagyteremmel rendelkezünk. Vendégeink fizetésre igénybe vehetik a forgalomban lévő összes utalványt és kedvezményt: Üdülési Csekk, Chèque Déjeuner, Ticket Restaurant, Sodexo, Accor Services, Balaton Card, Hungary Card.

Balatonmáriafürdő, Vilma u.9. Tel: 30/9 398 207 30/377 9389 WEB: www.tengerdi.hu

 


Pillangó étterem

Szeretettel várjuk Önöket kellemes családias környezetben, hangulatos kerthelyiséggel, játszótérrel, parkolóval.

Éttermünk elfogadja az összes forgalomban lévő étkezési utalványt.

Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Ady E. u. 20., telefon: 06-70-584-9003, 06-70-368-5530, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 


STRANDGRILL ERIKA

A Strandgrill Erika a legszebb strandon, a Kékhullám Zászlóval kitüntetett központi strandon fekszik. A 150+50 fős teraszon a vendégeknek igazi „beach" hangulatban lehet részük. Felszolgálóink grill ételeket, pizzákat, friss réteseket, üde salátavariációkat, frissítő italokat, saját termelésű és palackozású borokat kínálnak a nyaralni vágyóknak. A tetőtérben három lakás található: a Magyar Tenger apartman 5 szobával rendelkezik. Az Arany- és Eztüsthíd új apartmanok 2 szobát, nappalis konyhát, vizesblokkot, klímát tartalmaznak.

Balatonmáriafürdő, Központi Strand Tel: 30/9 398 207 30/377 9389 WEB: www.tengerdi.hu

 


István Grill- és Fagyikert

Balatonmáriafürdő-alsón, a szabad-strandnál, az István Grill és Fagylaltkert, családias, kellemes környezetben, házias ételekkel, barátságos és udvarias kiszolgálással várja kedves vendégeit. Parkoló az üzlet mögött.

Honlap: www.istvangrill.hu Ajánlatunk: 25 féle grill étel, spagettik, 13 féle hal és vad étel, fitness-saláták, 34 féle pizza, István kézműves fagylaltkülönlegesség. (Üdülési csekk elfogadóhely, balatoni horgászjegy váltható)

Balatonmáriafürdő, Hullám u. 218. Nyitva: 11.00 – 23.00

 


A Fortuna Étterem - Pizzéria és Fagyizó 

Éttermünk 1988 óta szolgálja ki Kedves Vendégeink igényeit. Ez alatt a több mint 20 év alatt sok változáson mentünk keresztül, igazodva a kor és az Önök igényeinek változásához és nőttük ki magunkat a Balatonmáriafürdő-alsói szabad strand előtti üzletsor egyik maghatározó éttermévé. Ezt a pozíciónkat és jó hírnevünket folyamatosan megújuló kínálattal és a legapróbb részletekre tréntő odafigyeléssel kívánjuk megőrizni. Étlapunkról 88 féle étel közül választhat.

 

A Fortuna Pizza egyedi recept alapján frissen dagasztott tésztából, minőségi feltétekkel 30 cm-es átmérővel nem olaszosan vékony, hanem egyedülállóan vastag, kiválóan kelt tésztából készül. A tészta és aminőségi feltétek kiváló összhangja biztos élvezetet nyújt e kerek eledel kedvelőinek.

És végül, de nem utolsó sorban: a FAGYINK! Fagylaltunk itt helyben, hagyományos kézműves módon, főzött eljárással készül. Ha még nem kóstolta ezt NE hagyja ki! Üzletünkben elfogadjuk az üdülési csekket és a forgalomban lévő összes étkezési jegyet.

 

Mottónk: A Minőség és az áraink az érveink!

Minden Kedves Nyaralónak szép időt és Kellemes nyaralást Kíván a Fortuna Étterem Személyzete

 


NAPSUGÁR ABC

Strandcikkek árusítása

 


Hableány étterem, panzió, pizzéria.

 


PINGVIN CUKRÁSZDA

Balatonmáriafürdő, Vilma u. 12. Sütemény és tortarendelést felveszünk. Telefon: 85/376-252.

 

 


portPort A/B - A biztos Kikötő

 

Port A

A' la carte Étterem és kávézó - hangulatos, családias, exklúziv

Port B

önkiszolgáló étterem - gyors, minőségi, kedvező árakkal

8647 Balatonmáriafürdő, Bernárt Aurél Sétány 5


tel: +36/30/444-9399 | mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | web: www.portab.hu |  www.facebook.com/portetterem

©2020 Balatonmáriafürdő. Minden jog fenntartva

Search