Oldal kiválasztása

Balatonmáriafürdő Önkormányzatának Képviselőtestülete az Idősek karácsonyát december 6-án rendezte meg a Régens Wágner Otthonban. Galácz  György  polgármester köszöntötte az ünnepségen részt vevőket, a legidősebb  polgárokat pedig ajándékkal lepte meg!

Ezután  a helyi  Általános Iskola meseszép kis műsora majd  két fiatal Művész gyönyörű  opera és zongoramű előadását követően közös vacsorával zárult a szép és meghitt ünnepség, A Balatonkeresztúri  Karácsonyváró  ünnepségét az önkormányzat december 15-én a Bene Ferenc Sportcsarnokban rendezte.

Kovács József polgármester köszöntője után a község néhány polgárának díszoklevelet és a vele járó emlékérmet nyújtott át. Nagy örömünkre klubunk is megkapta ezt a megtisztelő elismerést!

Ezen a délutánon is mindenki megtalálta a neki megfelelő szórakozást az ismert előadóművészek körében! Igazi fesztivál hangulatban érezhettük magunkat.

Az Őszidő Nyugdíjasklub karácsonyi ünnepségét december 18-án tartotta a Közösségi Házban Arnold János köszöntötte a megjelenteket, a meghívott vendégeket Kovács József polgármester urat és Feleségét.

Ismételten megköszönte a szép elismerést, amivel a klubunk méltán büszkélkedhet. Ezen túl még magunkénak tudhatjuk, a Ritter Gedeon által kiadott teszt kitöltéséért kapott negyedik helyezést. Amit Györe Marika és klubtársaim közösen, oldottak meg. Ezáltal szép ajándék és oklevél tulajdonosai lehettünk!

Hagyományokhoz híven mindenki hozott süteményt, italt a szépen díszített asztalra pedig Amfer Magdika és Arnold Erzsike fáradságos munkájának köszönhetően finom ebéd is került!

Klubtársaim szép karácsonyi versekkel, mesékkel gazdagították a meghitt délutánt Késő este meleg szível köszöntünk el egymástól.  Az együtt töltött délután még összetartóbbá kovácsolta kis közösségünket.

Köszönetet mondunk Balatonmáriafürdő és Balatonkeresztúr képviselő testületének valamint az Őszidő Nyugdíjas klub vezetőinek, hogy az általuk szervezett rendezvényeken,  ünnepségeken részt vehettünk.

Minden kedves olvasónknak,  Békés  boldog  eredményekben gazdag Újévet Kívánunk!

Ráchel Mária Judit
Klubtag

Megszakítás