Oldal kiválasztása

Tisztelettel tájékoztatom a balatonmáriafürdői ingatlantulajdonosokat, hogy 2019. augusztus 26-tól a Rákóczi utcában, a körforgalom és a nyugati övcsatorna közötti szakaszon folytatódik a közművek felújítása. A kivitelezési munkák az elektromos és gázhálózat esetében a szerződések szerint, 2020. április 12-ig tartanak.

Az elektromos hálózat átépítését a Kábel Műhely Kft.  (8360 Keszthely Tomaji Sor 42.) végzi.

A gázhálózat átépítését Verein Építőipari Szolgáltató és Vendéglátó Kft. (8960 Lenti, Béke u. 42.) végzi.

Ezen időszak alatt a vízhálózat felújítása is megtörténik. A munkát a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. végzi.

A kivitelező cégekkel egyeztetve a munkák idejére az átmenő forgalmat megtiltjuk. A zavartalan munkavégzés érdekében a forgalmat úgy szervezzük, hogy az ingatlanok tulajdonosainak a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk.

A Ládonyi Mérnöki Kft. tervező által készített, Balatonmáriafürdő Rákóczi utca felújítása tárgyú tervek alapján a Rákóczi utca további felújításának építési engedélyezési eljárása befejeződött. Jogerős építési engedéllyel rendelkezünk. A felszíni munkákat 2020 őszén tervezzük elkezdeni.

További információk, valamint a részletes kiviteli dokumentációk mindenki számára elérhetők a Községházán, Balatonmáriafürdő, Gróf Széchényi Imre tér 9. szám alatt, minden hét szerdai napján 9:00 – 12:00 közötti időpontban.

 

Balatonmáriafürdő, 2019. augusztus 15.

Galácz György
polgármester

Megszakítás