Oldal kiválasztása

A klub tagjai hagyományos szilveszteri bulival zárták az Ó évet. December 31- én este kezdetét vette az év búcsúztató a közösségi házban.
Arnold János klubvezető köszöntötte a szép számmal megjelent tagokat, valamint a meghívott vendégeket.Kis közösségünk svédasztalról fogyasztotta a finomabbnál finomabb vacsorát, amelyet az ügyes kezű asszonytársaim készítettek.

Éjfélkor a Himnusz elhangzását követően, meghatódva meleg szívvel kívántunk boldog Új évet egymásnak. Barta Sándor vendégünk ismét nagyon szép tűzijátékkal lepte meg a társaságunkat. Mulatságtól kellemesen elfáradva hajnali órákban tértünk haza.

A klubtagjaink összetartozását jól jelzi, hogy aki valamilyen oknál fogva nem tudott részt venni ezen az év búcsúztatón, számukra pótszilvesztert szervezünk.
Január 21-én meg is tartottuk, mondhatjuk, hogy talán még jobb hangulatban, még élt a tagságban  az előző hangulatfokozó ritmus. Fergeteges mulatságot állandó zenészünk, Tislér István biztosította. Késő estig tartó mulatságon mindenki nagyon jól érezte magát.

Reméljük, hogy az év folyamán ez a hangulat meg is marad.
Minden cikk olvasónak Boldog ÚJ ÉVET kívánunk.

Ráchel Mária Judit
Klubtag

Megszakítás