Oldal kiválasztása
Segített, így segíthettünk…

A Balatonkeresztúri Alapszolgáltatási Központ valamennyi dolgozója és az adományozott családok nevében szeretném köszönetemet kifejezni mindazoknak, akik a 2022. évben kétszer megszervezett adomány- és ruhabörze felhívásunkra megmozdultak és felajánlásaikkal a feladatellátási területünkön élő mintegy 35 család életébe boldog perceket hoztak, ezzel javítottak anyagi helyzetükön és életminőségükön.

Külön köszönetemet fejezem ki azon adományozóknak, akik kiváló minőségű és gondosan csomagolt, felcímkézett csomagokat jutattak azoknak, akik nélkülözni kényszerülnek. Kiemelném a mosott, vasalt, újszerű gyermek- és felnőtt ruhaneműket, lakástextíliákat, háztartási cikkeket, játékokat, nagyértékű használati eszközöket (mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőszekrény, stb). Az adományozottak között többen nem jutottak volna mindehhez hozzá, ha Önök nem segítenek.

2023 tavaszára tervezzük a következő nagyszabású börzét. Továbbra is köszönettel fogadjuk önzetlen és hasznos felajánlásaikat Intézményünk székhelyén és telephelyein.

Petri Ágnes
mb. intézményvezető helyettes, családsegítő

Megszakítás