Oldal kiválasztása

Akár gigabites internetet is biztosít a TARR Kft. a Marcali járásban élőknek

A Marcali járás 19 településén épített ki újgenerációs hírközlő hálózatot a szekszárdi székhelyű TARR Kft. A beruházás a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 515,41 millió forintos támogatásával, valamint önerőből valósult meg. Előfizetéstől függően Marcaliban és a környező településeken, településrészeken gigabites internetsebességet is nyújtanak.

Balatonkeresztúron 2023. március 9-én megtartott sajtótájékoztatón ki lehetett próbálni az optikai kábelen érkező szupergyors internetet. Nemcsak a letöltési sebesség volt gigabites, hanem a feltöltési is. A beruházás részeként több központi egységet alakítottak ki a térségben, ezáltal a hálózatfejlesztéssel érintett minden településen és településrészen biztosítani tudják a nagy sebességű internetet. A digitális szolgáltatás másik legfontosabb jellemzője, hogy csaknem 150 digitális tévécsatorna, amelyből 77 HD minőségű, a legjobb kép és hangminőségben jut el az előfizetőkhöz. Emellett a marcali térségében élőknek kedvező vezetékes telefonszolgáltatást is nyújtanak. Vezetékes szolgáltatásaik mellett mobilszolgáltatóként is jelen vannak a piacon, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csomagot illetve megvásárolhatja mellé készülékét.

Tarr János a TARR Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta, mindenhol kiépítették a hálózatot, már csak apróbb simításokat kell elvégezni, március 13-tól pedig lehetőség nyílik a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges szerződések megkötésére is. Elsőként Balatonújlak, Főnyed, Hosszúvíz, Marcali-Bize, Marcali-Horvátkút, Nemesvid, Nemesvid-Kisvid, Somogysimonyi, Somogyzsitfa, Szőcsénypuszta és Szegerdő lakói élvezhetik az új szolgáltatásokat. Két héttel később már Balatonkeresztúron és Balatonmáriafürdőn is elérhető lesz a gigabites internet. Április hónap második felét követően pedig Balatonberényben, Csömenden, Nemesdéden, Niklán, Pusztakovácsiban, Somogyszentpálon és a Táskán élőknek is lehetőségük lesz arra, hogy előfizessenek a TARR Kft. bármelyik szolgáltatására.

Azért, hogy gördülékenyen és mindenki számára elérhetővé tegyék az ügyintézést, a településekre ellátogat Mozgó Értékesítési Pontjuk, amely egy modern kisbusz formájában járja a térséget. A TARR buszon lehetősége lesz a lakossági ügyfeleknek szerződést kötni és minden kapcsolódó ügyet elintézni. Az aktuális menetrend megtekinthető weboldalunkon. A TARR Kft. a Balaton-parti nyaralótulajdonosokra is gondolt. Az üdülőövezetre kialakított speciális akcióval lehetőségük van hűségidő nélkül, kedvező áron és feltételekkel igénybe venni a szolgáltatást. A téli időszakban, amikor nem tartózkodnak az ingatlanban, akár díjmentesen szüneteltethetnek.

Az eseményen elhangzott, a TARR Kft. a magyar hírközlő piac egyik meghatározó szolgáltatója több, mint 300 dolgozóval. Jelenleg nyolc megyében, több mint 350 településén érhetőek el a társaság által nyújtott vezetékes szolgáltatások. Tarr János kiemelte, nemcsak a versenyképes szolgáltatás fontos számukra, hanem az is, hogy magas színvonalon szolgálják ki az ügyfeleket. Az országban 16 helyszínen lehet személyesen ügyet intézni, Marcaliban (8700 Marcali, Rákóczi u. 15.) április elején nyílik értékesítési pontjuk.

Bővebb tájékoztatást talál weboldalukon: https://tarr.hu/lakossagi/hirek/marcali_jaras

A szolgáltatással kapcsolatban az alábbi módon érdeklődhetnek: a főoldalon a pontos cím megadása után kiadja ajánlataikat. Ha segítségre van szüksége, akkor érdeklődjön ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatukon: 1223.

Aktuális csatornakiosztásukat megtekintheti weboldalukon. A pontos címet beírva láthatóak a csomagok illetve a csomagban foglalt csatornák:  https://tarr.hu/csatornakiosztas

A sajtótájékoztatón készült videó megtekinthető a TaVi TV weboldalán valamint facebook oldalán:
https://tavitv.hu/2023/03/16/zaro-merfoldkovehez-ert-a-szupergyors-internet-halozat-epitese-a-marcali-jarasba-video/

Megszakítás