Oldal kiválasztása

Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr és Környéke Horgász Egyesület 2024.február17-én tartotta a 2023 évet értékelő közgyűlését. A közgyűlés napirendjében szerepelt a vezetőség tevékenységéről szóló tájékoztató, a 2023 évi pénzügyi mérleg ismertetése, a felügyelő biztos tájékoztatója.  A közgyűlés elfogadta a 2024 évi költségvetését, valamint módosította alapszabályát.

Az egyesület vezetőségének öt éves mandátuma lejárt, ezért tisztségviselők választására került sor. A közgyűlés az elkövetkezendő öt évre az alábbi tisztségviselőket választotta:
Elnöknek Bende Ottó, titkárnak Gaál László, elnökségi tagnak Mikola Róbert, felügyelő biztosnak Fliszár László került egyhangú szavazással megválasztásra.

Az egyesület a horgászjegy forgalmazását Balatonkeresztúr Iskola u. 2. szám alatti gazdaboltban végzi. valamint a  nyári szezonban Balatonkeresztúr Ady u. 56 szám alatti  FiCek horgász centrumban is ellátjuk az üdülővendégeket horgászjegyekkel.  Az egyesület rendezvényeinkről információkat lehet beszerezni Balatonkeresztúr, illetve Balatonmáriafürdő honlapjain (www.balatonkeresztur.hu, www.balatonmariafurdo.hu), valamint a két község havonta megjelenő újságjaiban.

Bende Ottó
horgászegyesület elnöke

Megszakítás