Oldal kiválasztása

December a várakozás hónapja
December 5. én a Balatonmáriafürdő önkormányzata már a hagyománynak  megfelelően  rendezte meg a Régens Wagner Otthon épületében az idősek karácsonyát . Mi Ősidősök is meghívást kaptunk.
Galácz György polgármester köszöntötte a megjelenteket, a legidősebb polgárok, virágcsokrot kaptak! A szép kulturális programban, klubtársunk Bodor Valéria versel színesítette az ünnepi műsort.
Ezt követően finom svédasztalos vacsorával zárult az ünnepség.

Advent második vasárnapján december 8. án, klubtársaimmal a helyi templomban, egyházi rendezvényen vettünk részt, a nagyon szép koncertet követően a templomtéren folytatódott az ünnepség!
Arnold János klubelnök köszöntötte a szép számmal megjelenteket, és tagjaink  Bodor Valéria  Peceli Jánosné, Anfer Lajosné, és Nemes Jánosné  gyönyörű versekkel Adventi hangulatot teremtetek. Közben forralt bort meleg teát, és finom pogácsát fogyasztottunk, amit klubtársaim készítettek, saját felajánlásból!
Az est fénypontja , mikor Arnold János meggyújtotta a nagyon szép Adventi koszorún, a második gyertyát.
Tapssal köszöntük meg az ünnepi estet, mindannyian meleg szível szeretetben köszöntünk el egymástól.
Balatonkeresztúri Önkormányzat  Karácsonyváró  ünnepségét december 14.-én  rendezte meg a Bene Ferenc Sportcsarnokban, ismert előadóművészek, helyi diákok és óvodások színvonalas műsoraiban mindenki megtalálta a neki megfelelőt.

Ezek után örömteli hangulatban december 17.-én az Őszidős klub  is megtartotta karácsonyi ünnepségét. 
Arnold János klubvezető köszöntötte a megjelenteket, a meghívott vendégeket, és szép karácsonyi idézettel kívánt boldog ünnepeket.

Klubtagjaink is  versekkel történetekkel, karácsonyi énekekkel színesítették az ünnepet. A hagyományos töltött káposzta, a sütemények és az italok elfogyasztása közben jókat beszélgettünk, régi hangulatot visszaidézve nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük az Önkormányzatoknak, a klubvezetésnek, hogy ismét sikerült boldog pillanatokat szívünkbe varázsolni.

Minden kedves olvasónak, boldog új évet kívánunk!

Ráchel Judit
Klubtag

Megszakítás